Subscribe:

Vitamine naturiste pentru copii

Către Sfânta Fecioara Maria Regină

Din întunericul acestei vale de lacrimi, unde se sbate omenirea cuprinsă de suferinţe şi agitată de patimi, ridicăm ochii la tine şi te salutăm de Regină şi Doamna cerului şi a pământului. Noi recunoaştem regalitatea ta, căci tu eşti cu adevărat mama aceluia, care e Rege de drept, prin moştenire şi victorie asupra puterilor întunericului.
Precum, deci, în cer şezi mai presus de corurile îngereşti, care te proclamă Suverana lor; şi precum şezi peste legiunile de Sfinţi, care se bucură de privirea maiestăţii tale, tot astfel, te rugăm, să domneşti asupra întregului neam omenesc.
Domneşte asupra Bisericii, care mărturiseşte şi preamăreşte regalitatea ta dulce, şi aleargă la tine ca la un adăpost sigur în mijlocul nenumăratelor dureri prin care trece astăzi: dă-i lumina, perseveranţă şi tărie, ca să poată rezista tuturor atacurilor din partea duşmanilor văzuţi şi nevăzuţi; ajută pe Capul ei văzut, pe episcopi, pe preoţi şi pe toţi aceia care lucrează pentru lăţirea împărăţiei Fiului tău.
Domneşte peste sufletele, care încă nu cunosc lumina Evangheliei, arătându-le lumina credinţei; domneşte asupra creştinilor, călăuzindu-i şi ajutându-i pe calea sfinţeniei; domneşte asupra familiilor noastre